U bent hier: Home / DienstenMeer over onze diensten

Kom alles te weten over de diensten van Jan Hes

tracktor-image

Agrarisch loonwerk

Zo geven we advies in de bloembollensector over bodemkunde en leveren we een scala aan diensten, waaronder gewasbescherming en -verzorging, ploegen, planten, strodekken en rooien. Van bemesten tot inwerken.

Kortom: van zaaien tot oogsten. Ook in veehouderij zijn we al jaren actief. We maaien, schudden, grassen, doen aan (maïs) hakselen en balen persen en houden ons bezig met andere vormen van landbewerking met GPS. 

Aannemerij

We nemen projecten aan in opdracht van waterschap, natuurorganisaties, bouwbedrijven, gemeentes, particulieren en organisaties. Als specialist op het gebied van (her)ontwikkeling en (her)inrichting van boven- en ondergrondse infrastructuur, staan we u graag bij als u werk wilt uitbesteden. Denk aan wegbermen en onderhoud, graafwerkzaamheden met GPS, sloopwerkzaamheden, (bodem)saneringen, groenvoorzieningen en bestrating. En dat is nog maar een kleine greep uit ons brede dienstenpakket.

Natuuraanleg en onderhoud

Zo creëren we natuurlijke oevers en poelen, ontbossen we duingebied en plaatsen we struiken. Alles om de natuur mooier of rijker te maken, zodat bijzondere flora en fauna (weer) kunnen opbloeien. Neem gerust contact op als u een vraag heeft over natuuraanleg en -onderhoud.

Bosbouw

We beschikken over een uitgebreid en modern machinepark waarmee we alle diensten op het gebied van hout en bosbouw kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld voor gemeenten, landschapsorganisaties en particulieren.

Recycling

Jan Hes is gespecialiseerd in het versnipperen van hout voor duurzame energie. We stoken onze eigen cv-ketel met die biobrandstof, wat ons een forse som geld aan energie bespaart én helpt de wereld beter te maken. Ook agrarische bedrijven en gemeenten maken gebruiken van onze biomassa. Verder heeft Jan Hes bijvoorbeeld een bermmaaier die rekening houdt met insecten en ander bodemleven, doordat de machine het maaisel niet opzuigt, maar optilt. 

Handel

Bent u op zoek naar zand, grond, verhardingsmaterialen of andere handel? Neem gerust contact met ons op.